Grawe osiguranje 15 godina uspešno posluje u Srbiji

Bez autora
Feb 28 2012

Grawe osiguranje a.d.o. svečano je obeležilo i proslavilo 15 godina uspešnog poslovanja u Srbiji. To je značajan jubilej i za Grawe koncern iz Graca, koji ima tradiciju dugu 184 godina. Grawe osiguranje bilo je među prvim međunarodnim osiguravačima koje je 1997. godine počelo da posluje u Srbiji i razvija osiguranje života, zasnivajući ga na tradicionalnim temeljima kroz savremeni način poslovanja. U kratkom vremenskom periodu Grawe osiguranje je na tržištu Srbije postalo prepoznatljiv brend i jedan od lidera na tržištu, upravo u segmentu osiguranja života. Na svečanoj proslavi koja je upriličena u Kristalnoj dvorani hotela Hyatt, uz prisustvo predstavnika državnih institucija, društava za osiguranje, medija i uvaženih gostiju generalni direktor Grawe koncerna g. Otmar Ederer i predsednik Upravnog odbora Grawe osiguranja u Srbiji g. Kristof Cetl, osvrnuli su se i na uspešne rezultate Grawe osiguranja a.d.o, naglašavajući da se za 2011. godinu očekuju prihodi od premija koji će nadmašiti cifru od 2 milijarde dinara, dok će očekivana bilasna suma biti oko deset milijardi dinara.

Grawe osiguranje 15 godina uspešno posluje u SrbijiGrawe osiguranje a.d.o. svečano je obeležilo i proslavilo 15 godina uspešnog poslovanja u Srbiji.

To je značajan jubilej i za Grawe koncern iz Graca, koji ima tradiciju dugu 184 godina.

Grawe osiguranje bilo je među prvim međunarodnim osiguravačima koje je 1997. godine počelo da posluje u Srbiji i razvija osiguranje života, zasnivajući ga na tradicionalnim temeljima kroz savremeni način poslovanja. U kratkom vremenskom periodu Grawe osiguranje je na tržištu Srbije postalo prepoznatljiv brend i jedan od lidera na tržištu, upravo u segmentu osiguranja života.

Na svečanoj proslavi koja je upriličena u Kristalnoj dvorani hotela Hyatt, uz prisustvo predstavnika državnih institucija, društava za osiguranje, medija i uvaženih gostiju generalni direktor Grawe koncerna g. Otmar Ederer i predsednik Upravnog odbora Grawe osiguranja u Srbiji g. Kristof Cetl, osvrnuli su se i na uspešne rezultate Grawe osiguranja a.d.o, naglašavajući da se za 2011. godinu očekuju prihodi od premija koji će nadmašiti cifru od 2 milijarde dinara, dok će očekivana bilasna suma biti oko deset milijardi dinara. Pored toga, ovim svečanim povodom tokom upriličene proslave, oni su uručili i počasna priznanja kao znak zahvalnosti institucijama i ljudima koji su im ukazali poverenje i pružili podršku, i tako tokom prethodnih 15 godina pomogli da se održi stabilnost i unapredi poslovanje Grawe osiguranja u Srbiji.

Počasno priznanje Grawe je dodelilo Udruženju osiguravača Srbije koje je primio generalni sekretar Udruženja g. Vladan Manić. Počasno priznanje, takođe, je primio g. Miroslav Alavanja, za kreiranje emisije “Moja polisa” koja pojedinačno obrađuje teme vezane za oblast osiguranja, penzijskih i investicionih fondova. Priznanje je dodeljeno i savetniku Uprave Grawe osiguranja a.d.o. Beograd, g. Marku Mikiću, koji je zaslužan za “postavljanje temelja“ međunarodnog poslovanja Grawe koncerna 1991. godine i rast i razvoj ovog osiguravajućeg društva u Srbiji.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik